مهندس محمد اطرج متولد سال 1345 و فارغ التحصیل رشته مهندسی برق، الکترونیک سال 68 از دانشگاه صنعتی اصفهان بوده وجزء مؤسسین اولیه و اولین مدیر عامل شرکت و مدیر تیم نرم افزار می باشند.
ایشان از سال 71 در یک پروژه شرکت مشترک با شرکت دانیلی ایتالیا به عنوان ناظر برق و اتوماسیون صنعتی آن شرکت در پروژه بازسازی خطوط نورد گروه صنعتی فولاد اهواز مشغول به کار شده و به دلیل علاقه به مسایل ومشکلات مکانیکی، هیدرولیکی در این پروژه وارد این بخش می شود. مراحل نصب و راه اندازی سرد وگرم پروژه و دوران تضمین و گارانتی خطوط حدود 2.5سال به طول می کشد و پس ازآن به عنوان ناظر برق و مکانیک نورد از سوی دانیلی به ذوب آهن اصفهان معرفی می گردد. در ذوب آهن اصفهان ابتدا در نصب وراه اندازی بخش ابتدایی نورد350 مشغول شده و پس از پایان و تحویل خط به کارگاه فولاد سازی منتقل می شود. در این بخش ابتدا در راه اندازی ایستگاه های 3 و6 ریخته گری مشغول و در نهایت مسئولیت راه اندازی بخش هیدرولیک کوره پاتیلی شماره 2 ذوب آهن را برعهده می گیرد. پس از اتمام این پروژه وعلی رغم اصرار شرکت دانیلی جهت شرکت در پروژه فولاد آلیاژی یزد به دلیل نیاز مدیران مالی شرکت های اصفهان به یک نرم افزار یکپارچه مالی، اداری ترجیح می دهد تا صرفا در بخش بروزرسانی (AS BUILT) نقشه های برقی این پروژه مشارکت نموده و پس از اتمام این کار با شرکت دانیلی خداحافظی می نماید.
در سال 74 و پس از یک دوره تجربه ارزشمند در صنعت فولاد کشور، ایشان مجددا مسئولیت تولید نرم افزار در شرکت را برعهده گرفته و اقدام به تولید مجموعه نرم افزار یکپارچه نوآوران می نماید. در سال76 به دلیل نیاز به همزبانی با مدیران مالی وکاربران، در یک دوره تخصصی مدیریت مالی که با حضور اساتید مطرح کشور نظیر آقایان عزیز عالی ور، تقی نژاد عمران، ایرج صابریه و… برگزار گردید، شرکت و این دوره را با موفقیت به پایان می رساند.
در سال81 با توجه به تصویب طرح توسعه کاربری فناوری اطلاعات (تکفا) و همزمان با سفر رئیس جمهور وقت به کشور هند در هیئت اعزامی انجمن شرکت های انفورماتیک ایران شرکت کرده و مذاکراتی را با شرکتNIIT هند جهت ایجاد اولین مرکز آموزشی استاندارد وبین المللی IT در اصفهان انجام می دهد. دلیل این امر مشکلاتی بود که ایشان در طی سالیان متمادی در حوزه تولید نرم افزار به جهت کمبود نیروی انسانی متخصص لمس کرده بودند. پس از بازگشت از این سفر گزارش در هیئت مدیره انجمن شرکت های انفورماتیک، کمیته استان اصفهان مطرح و منجر به فراخوانی جهت ارزیابی سطح آمادگی شرکت های عضو جهت مشارکت در این امر شد. خوشبختانه استقبال خوب شرکت ها منجر به تشکیل شرکت بین المللی آموزش علوم و فناوری اطلاعات سروش سپاهان (سیتکو) گردید و پس از گذشت یک سال از تاسیس این شرکت مسئولیت مدیریت شرکت به ایشان واگذار گردید.
از سال 83 تاکنون همزمان علاوه بر عضویت در هیات مدیره شرکت سیتکو مسئولیت تولید و توسعه سیستم یکپارچه مالی، اداری نوآوران در شرکت الکترومیزان اندیشه را عهده دار می باشند. در سال 86 به عنوان کارآفرین نمونه استان توسط سازمان کار و اموراجتماعی انتخاب و همچنین در سال 2009 به عنوان یکی از همکاران فعال شرکت NIIT انتخاب شدند.
سایر مسئولیت های ایشان تاکنون به شرح زیر می باشد:
-
رئیس سازمان نظام صنفی رایانه ای استان اصفهان
-
خزانه دار و عضو شورای مرکزی سازمان نظام صنفی رایانه ای کشور
-
رئیس هیات مدیره و مدیر عامل شرکت الکترومیزان اندیشه از سال 69 تاکنون
-
کارشناس رسمی دادگستری در حوزه فناوری اطلاعات از سال 82
-
مسئول کمیسیون تشخیص صلاحیت های حوزه فناوری اطلاعات کانون کارشناسان از سال 92
-
عضویت در هیئت مدیره انجمن شرکت های انفورماتیک ایران ، کمیته استان اصفهان
-
عضویت در هیئت مدیره سازمان نظام صنفی استان اصفهان (دو دوره)
-
مسئول کمیسیون آموزش سازمان نظام صنفی استان اصفهان (سه سال)
-
مسئول کمیسیون فنی سازمان نظام صنفی استان اصفهان (سه سال)
-
عضویت در شورای انتظامی سازمان نظام صنفی استان اصفهان (2 دوره)
-
عضویت در کمیسیون تدوین مقررات سازمان نصر کشور (یک دوره)
-
کارآفرین نمونه استان اصفهان در حوزه فناوری اطلاعات (سال 86)
-
مهندس برگزیده فناوری اطلاعات در استان اصفهان (سال 91)
-
همکار فعال تجاریNIIT هند در ایران در سال 2009
-
عضویت در هیئت مدیره شرکت سیتکو از سال 82 تاکنون
-
عضویت در هیئت مدیره انجمن شرکت های آموزشی صنعتی معدنی اصفهان
-
نماینده بخش خصوصی در ستاد تدوین سند چشم انداز استان اصفهان 1404